Aanmelden vrijwilligersfeest 2015


De gemeente Haaren is trots op al dat bruist in Haaren en waardeert de inzet van vrijwilligers. Met het vrijwilligersfeest willen wij onze waardering uitspreken voor deze belangeloze inzet van de vrijwilligers in onze gemeente en hen bedanken voor de vele activiteiten die zij verrichten.
Tevens gaan wij tijdens dit feest de vrijwilligers van het jaar 2015 extra in het zonnetje zetten.

Uitnodiging

U als organisatie of vereniging met vrijwilligers mag twee vrijwilligers (die wonen in de gemeente Haaren) uitkiezen en uitnodigen om als afvaardiging van uw organisatie of vereniging naar het vrijwilligersfeest 2015 te komen.

Op donderdagavond 10 december 2015 ontvangen wij dan graag de door u genodigde vrijwilligers vanaf 18:00 uur op de locatie in Landpark Assisie (Prisma) via de ingang aan de Hooghoutseweg 3 in Biezenmortel. Daar is ook genoeg parkeergelegenheid.

Programma

Om 18.30 uur vindt de formele opening plaats van het feest. Vervolgens bieden wij een gevarieerd programma aan met de huldiging van de vrijwilligers van het jaar 2015, een heerlijk stamppottenbuffet, iets lekkers te drinken en een gezellig, ontspannen feest met muziek en live entertainment.
Het einde van het feest is om 22:00 uur.

Aanmelden

U kunt twee vrijwilligers uit de gemeente Haaren aanmelden door het invullen van onderstaand aanmeldformulier. U kunt daar ook eventuele dieetwensen aangeven.
Wij willen u vriendelijk verzoeken uw vrijwilligers aan te melden voor 27 november 2015.
Om misverstanden te voorkomen: u mag zelf de door u uitgekozen vrijwilligers uitnodigen voor dit feest en hen de bovenstaande informatie doorgeven. Zij ontvangen van ons geen aparte uitnodiging meer.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met Mirjam van der Meij. Zij is te bereiken op telefoonnummer 0411 62 72 82 of per mail M.vd.Meij@haaren.nl

Wij verheugen ons op de komst van uw vrijwilligers!

* Vrijwilligersfeest 2015, aanmeldformulier