Telefoon en fiets met geweld gestolen


Telefoon en fiets met geweld gestolen

Laatste update:
18-11-2015 | 12:01

Utrecht - Een 38-jarige vrouw uit Utrecht is dinsdag 17 november slachtoffer geworden van een diefstal. De vrouw moest onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp haar fiets en telefoon afgeven.

De vrouw fietste rond 21.15 uur over fietspad van de Winterboeidreef ter hoogte van de Van Brammendreef reed. Uit tegenovergestelde richting naderden twee jongemannen. Bij het passeren werd haar stuur vastgepakt door een van de jongemannen en moest de vrouw afstappen. De vrouw werd daarbij
bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Nadat het tweetal de telefoon en de rode damesfiets, met witte fietstassen en een zwarte krat voorop, hadden buitgemaakt, gingen zij er vandoor. De vrouw ging naar haar woning en alarmeerde daar de politie.

Signalementen

Dader 1: een man met een spits gezicht, dun/mager postuur, lengte ongeveer 1.70 centimeter lang, dun en mager postuur. Hij droeg een groen bomberjack met donkerblauwe bijna zwarte Hoodie en blauwe spijkerbroek.
Dader 2: een lange man met een slungelachtig figuur, lengte tussen de 1.90 en 1.95 m lang. Hij droeg een blauwe driekwart jas, een grijze oude versleten pet en een blauwe spijkerbroek.



Informatie melden

De politie komt graag in contact met getuigen. In het bijzonder met een man met krulletjes haar en een vrouw met blond krullend opgestoken golvend haar, die reed op een oude witte vouwfiets. Men kan kontakt opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op
Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.