Afsluiten deel Molenkade ter hoogte van nummers 45 t/m 60


* home
* nieuws

Met het oog op het behoud van de weg en van de verkeersveiligheid is de Molenkade vanaf Molenkade nummer 45 tot het begin van het fietspad naar Diemen afgesloten voor doorgaand verkeer, uitgezonderd:

* (brom)fietsen en motoren;
* toegelaten gebruikers/bezoekers van Molenkade 45 t/m 60.

Dit deel van de Molenkade is eigendom van de vereniging van eigenaren van Molenkade nummer 45 tot en met 60.

In het verlengde van dit deel van de Molenkade ligt een fietspad dat aansluit op het (brom)fietspad de Venserkade in Diemen. Om dit aan te sluiten op het werkelijk gebruik en de status van de Venserkade in Diemen, is ook dit fietspad is nu aangewezen als (brom)fietspad.

Ingevolge het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen dit besluit binnen zes weken na de bekendmaking in de Staatscourant (19-11-2015) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 35, 1190 AA Ouderkerk aan de Amstel.

In het bezwaarschrift dient u tenminste te vermelden:

- uw naam en adres;

- de dagtekening van het bezwaarschrift;

- een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaarschrift zich richt;

- de redenen waarom u het bezwaarschrift tegen het besluit indient (bezwaargronden).

Het indienen van een bezwaarschrift betekent niet automatisch dat het besluit waartegen het bezwaar is gericht niet langer geldt. Als gevolg van de Algemene wet bestuursrecht kunt u hiertoe desgewenst naast uw bezwaarschrift wel een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de
voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht, Postbus 84500, 1080 BN Amsterdam. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden, die aan de rechtbank moeten worden betaald.