Leukste straat van Harderwijk wint een kerstboom


Leukste straat van Harderwijk wint een kerstboom

Heb jij je samen met andere straatbewoners het afgelopen jaar op bijzondere wijze ingezet voor een mooi resultaat in de straat, wijk of gemeente? We zijn op zoek naar de `leukste' straat van de gemeente Harderwijk. Via onze Facebookpagina roepen we op om te laten zien waar je trots op bent als
straat! In de leukste straat van de gemeente Harderwijk wordt op woensdag 9 december een grote versierde kerstboom geplaatst.

Wat is de prijs?

Afhankelijk van de straat wordt er een plek gekozen voor een grote kerstboom. De kerstboom is versierd met kerstverlichting. De verlichting moet wel aangesloten worden op de elektra van een van de huishoudens in de straat.

Hoe maak je kans op de prijs?

Ga naar www.facebook.com/gemeenteharderwijk, like het bericht over de kerstboomactie en laat voor maandag 23 november 12.00 uur een reactie achter op het bericht. Laat weten hoe jij je en de andere bewoners in jouw straat zich hebben ingezet voor een mooi resultaat in de straat, wijk of
gemeente.

Hoe wordt de winnaar gekozen?

Uit alle reacties op het Facebookbericht kiest het team Sociale media van de gemeente Harderwijk de straat met de meest bijzondere inzet.

Hoe de winnaar wordt gecontacteerd?

De winnende straat wordt op woensdag 25 november bekend gemaakt via www.facebook.com/gemeenteharderwijk. Er wordt aan de inzender van de winnende straat gevraagd een e-mail te sturen naar de gemeente, zodat via contact opgenomen kan worden over het plaatsen van de kerstboom.

Wie mag meedoen met de actie?

Alle inwoners van de gemeente Harderwijk.

Wat is de actieperiode?

De Facebookactie loopt van woensdag 18 november tot en met maandag 23 november 12.00 uur.