Donderdag in Bureau Rijnmond


Donderdag in Bureau Rijnmond

Laatste update:
18-11-2015 | 13:35

Rotterdam - In 'Bureau Rijnmond', het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie beelden van verdachten van misdrijven. In aflevering 36 vragen zij de hulp van de kijkers bij de vol-gende zaken.

Overval

Dinsdag 30 juni, net na 14.00 uur is een winkel aan de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis overvallen. Een man kwam de winkel binnen en bedreigde de eigenaresse met een wapen. Er zijn beelden van de overvaller.

Inbraak

Bij een inbraak in een woning boven een cafe aan de Lange Haven in Schiedam namen inbrekers op 11 september jl flink wat geld en sieraden mee. Er zijn beelden van de inbrekers.

Ontvoering

De politie is nog steeds op zoek naar de ontvoerders van een vrachtwagen chauffeur. Het slachtoffer werd op 27 oktober meegenomen door een aantal mannen die zich voordeden als politieagenten. De politie zoekt nog steeds getuigen van de plek waar de ontvoering begon, in Mijnsheerenland.

Brandstichting

In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 november heeft een zeer grote brand het autosloopbedrijf Altijd Raak Penders aan de George Stephensonweg in Vlaardingen in de as gelegd. Vorie week werd ook al aandacht besteedt aan deze brand, maar de politie doet opnieuw een beroep op de kijker van
Bureau Rijnmond.

Mishandeling

Een 18-jarige medewerker van een supermarkt aan het Ambachtsplein is 8 juli mishandeld door een jonge man. Deze verdachte was de dag ervoor klant in de supermarkt. Daar is hij gefilmd. Bureau Rijnmond toont de beelden van de verdachte.

`Bureau Rijnmond' is donderdagmiddag rond 17.15 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.