Gemeente Vlagtwedde - Bibliotheek Vlagtwedde wordt vernieuwd


RSS

Binnenkort wordt Bibliotheek Vlagtwedde vernieuwd. Daarom is de Bibliotheek van 16 november t/m vrijdag 4 december gesloten. Vanaf maandag 7 december is de Bibliotheek weer open. Kijk voor meer informatie op www.biblionetgroningen.nl .

Bibliotheek gesloten

Vrijdag 13 november is Bibliotheek Vlagtwedde voor het laatst open. Van maandag 16 november t/m vrijdag 4 december is de Bibliotheek gesloten. De leentermijn van alle materialen wordt verlengd totdat de Bibliotheek weer open is. Tijdens de sluitingsperiode kan men natuurlijk ook terecht in een
van de bibliotheken in de regio. Adressen en openingstijden staan op www.biblionetgroningen.nl . Vanaf maandag 7 december is de Bibliotheek weer open en is iedereen van harte welkom om het resultaat te komen bekijken.

Nieuwe inrichting en openingstijden

De inrichting van de Bibliotheek wordt eigentijdser en de collectie wordt beter afgestemd op de wensen van de leners. Lenen en inleveren kan in de vernieuwde bibliotheek snel en gemakkelijk met behulp van zelfserviceapparatuur. De Bibliotheek is vanaf 7 december ook vaker en langer open:
maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur. Elke middag is er een bibliotheekmedewerker aanwezig voor vragen en advies.

Gepubliceerd op: 18 november 2015