Bijeenkomst senioren en veiligheid Katwijk aan den Rijn


18 nov 2015
[IMG]

Wilt u meer informatie en handzame tips krijgen hoe u criminelen thuis, op internet, op straat en in winkels kunt weren? De gemeente organiseert, in samenwerking met politie Katwijk en zorgverlener Marente een bijeenkomst voor senioren over veiligheid. Na succesvolle bijeenkomsten in
Rijnsburg, Katwijk Noord en Katwijk Zee is dit keer Katwijk aan den Rijn aan de beurt. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 26 november bij Marente, locatie De Wilbert, Overrijn 7 in Katwijk en start om 14.30 uur.

Senioren worden sneller doelwit van criminele activiteiten. Landelijk, maar helaas ook in Katwijk. Om die reden wordt in elke dorpskern van de gemeente een bijeenkomst over veiligheid georganiseerd speciaal voor senioren en mantelzorgers die regelmatig in contact staan met ouderen. Alle
senioren uit Katwijk aan den Rijn zijn per brief uitgenodigd. Senioren en/of mantelzorger(s) uit de hele gemeente zijn ook van harte welkom.

Naast de gemeente en de politie, zijn ook een supermarkt en de SNS Bank aanwezig. Zij voorzien u van tips hoe een crimineel minder kans krijgt in uw huis, op internet, op straat en in winkels.

Wilt u ook aanwezig zijn? Geef u voor 25 november op via het emailadres oov@katwijk.nl of via tel. (071) 406 5014. Geef daarbij aan met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Graag tot dan.