Zeg `ns A-avond voor Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten

Gepubliceerd: 13 november 2015

18 november: Zeg `ns A-avond voor Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten

"Wie maakt mijn huis duurzaam?" Deze vraag staat centraal bij de Zeg 'ns A-avond voor inwoners van Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten. Voor inwoners met plannen om de woning zeer energiezuinig en comfortabel te maken.

Drie deelnemers van Zeg 'ns A presenteren op woensdagavond 18 november hun plannen voor het verduurzamen van hun woning. De huiseigenaren zoeken bedrijven die hiervoor een integraal aanbod kunnen doen. Door middel van een presentatie leggen zij hun wensen en verwachtingen voor aan de aanwezige bedrijven. Geinteresseerden kunnen meekijken hoe zij dat doen.

Er zijn drie allianties van bedrijven aanwezig die vertellen wat hun ervaring is met dit soort projecten. Mia Buddingh van SVN legt uit hoe je het kan financieren met een Energiebespaar- of Duurzaamheidslening.

A-label

Zeg `ns A is een initiatief voor huiseigenaren met energieambities. De naam zegt het al: Zeg 'ns label A. Onder begeleiding van een onafhankelijke energieadviseur wordt er voor de woning een stappenplan gemaakt naar label A of zuiniger. Dit stappenplan helpt huiseigenaren om in de juiste volgorde hun huis energiezuinig te maken. Dit kan in een keer uitgevoerd worden of stap voor stap. De deelnemers worden begeleid bij het kiezen van de juiste uitvoerders voor de maatregelen. Het leuke is dat er op dit moment nog subsidies en goedkope duurzaamheidsleningen zijn.

De informatieavond vindt plaats op woensdag 18 november in Harderwijk en start om 19:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.veluweduurzaam.nl/zegnsa