BinckBank ontvouwt plannen voor volgende groeigolf

BinckBank presenteert vandaag op haar institutionele beleggersdag de contouren van haar nieuwe groeistrategie. BinckBank zal komende jaren de dienstverlening aan particuliere beleggers fors uitbreiden en haar klanten oplossingen bieden voor hun financiele uitdagingen van de toekomst.

BinckBank maakt de nieuwe strategie vandaag bekend op een bijeenkomst voor institutionele beleggers en analisten. Vincent Germyns (bestuursvoorzitter), Evert Kooistra (CFRO) en Steven Clausing (COO) presenteren als bestuur de nieuwe groeistrategie - "the New Binck".

Sinds de oprichting heeft BinckBank meermaals bewezen in staat te zijn producten en diensten te lanceren die met succes de status quo hebben uitgedaagd en mede hierdoor was BinckBank eigenlijk een fintech bedrijf 'avant la lettre'. BinckBank heeft hiermee een steile groei gekend, maar wil nu de overstap maken naar de volgende groeigolf.

Vincent Germyns: "Onze klanten worden dagelijks geconfronteerd met nieuwe uitdagingen zoals lage rente en verminderde sociale zekerheid. Tevens zoeken ze steeds meer zelfstandigheid met betrekking tot hun financien. BinckBank wil haar klanten helpen met deze uitdagingen om te gaan en oplossingen daarvoor aan te bieden. Vanuit een partnerrol willen wij onze klanten navigeren naar de diensten en producten die voor hen het best geschikt zijn en dit niet alleen op online brokerage-vlak, maar ook op het gebied van beleggen en sparen. Wij zijn van mening dat een aantal klantsegmenten op dit ogenblik onvoldoende bediend worden en willen hen daar in bijstaan. De digitale technologie moedigt de autonomie van klanten verder aan."

Vanuit een stevige klantenbasis, een financieel gezonde situatie en fintech achtergrond is BinckBank bij uitstek goed geplaatst om hier op internationale schaal invulling aan te geven. De bestaande producten en diensten gecombineerd met nieuwe aanvullende toepassingen op het gebied van beleggen, sparen en beleggingstransacties vormen een solide fundament voor winstgevende groei in de komende jaren.

De presentatie zal beschikbaar worden gesteld via de homepage (www.binck.com) vanaf 7.15 CET.

Nov 18, 2015

HUG#1967556 BinckBank N.V.

BinckBank N.V.Postbus 3925, 1001 AS Amsterdam, The Netherlands

* T. +31 (20) 522-0330 * F. +31 (20) 522-0320