Kunstexplosie in het gemeentehuis van Muiden


(19-11-2015) [IMG]

Nooit zijn de wanden van het gemeentehuis van Muiden gesierd met zoveel kunstwerken als nu. Het kunstcollectief Muiden Muiderberg heeft ter afscheid van het gemeentehuis een gezamenlijke expositie georganiseerd waaraan vrijwel alle leden deelnemen.

Het motto van de tentoonstelling is `het mooiste van het kunstcollectief'. Naast de vele kleurrijke schilderijen zijn er twee vitrines met beelden en sieraden te zien. Vanwege de beschikbare ruimte gaat het om klein maar fijn werk.

Door de grote de diversiteit bevelen we iedere bezoeker aan om ieder werk dat aan de muur hangt, los van de rest te bekijken. Het ontbreken van titels maakt dat ieder zijn fantasie de vrije loop kan laten en op eigen wijze kan interpreteren. Deze tentoonstelling is van maandag tot en met
vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur en woensdag ook van 13:30 uur tot 16:00 uur te bezichtigen in Het Anker 2. Op 16 december sluit de tentoonstelling in verband met komende verhuizing naar Naarden en Bussum.

Over kunstcollectief Muiden Muiderberg

Het collectief organiseert om het jaar een kunstroute, een aantal keer per jaar een kunstcafe in Graaf Floris en vanaf komend jaar waarschijnlijk ook jaarlijks een kunstmarkt rond de grote kerk.

Wat de om de twee maanden wisselende tentoonstelling in het gemeentehuis betreft: deze zal op een andere plek moeten worden voorgezet, waarschijnlijk in het gezondheidscentrum. Het collectief zal de mooie wanden van het gemeentehuis wel gaan missen, want een soortgelijke openbare ruimte
kennen we niet in Muiden stad.

Heeft u het gevoel dat u ook kunst maakt van het niveau dat geexposeerd kan worden, aarzel dan niet om via de website www.kunstinmuiden.nl contact te zoeken met het collectief.



Contact met de gemeente

Het Anker 2
1398 ES Muiden
Postbus 3
1398 ZG Muiden

T: (0294) 210 210
F: (0294) 261386
E: info@muiden.nl

Openingstijden gemeentehuis

* Maandag t/m vrijdag
08.30 - 12.30 uur
* Woensdagmiddag (alleen afdeling burgerzaken)
13.30 - 16.00 uur

Telefonisch bereikbaar

* Maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.00 uur


Routebeschrijving

Belangrijke telefoonnummers

Melding Openbare Ruimte