Aangehouden na vechtpartij


Aangehouden na vechtpartij

Laatste update:
19-11-2015 | 09:47

Bergen op Zoom - Woensdagmiddag rond 16.30 uur is een 31-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden in de Kastanjelaan in zijn woonplaats, omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een vechtpartij die even eerder had plaatsgevonden.

Rond 16.20 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat er een vechtpartij had plaatsgevonden in de nabijheid van een horecagelegenheid in de Pastoor Jutenlaan. Een 31-jarige man had gevochten met een 19-jarige man uit Bergen op Zoom. De 19-jarige had hierbij verwondingen aan zijn
gezicht en gebit opgelopen. Agenten die ter plaatse kwamen hebben een aangifte opgenomen en diverse mensen gehoord die getuige waren van het incident.



Met licht verzet aangehouden

De agenten zijn op zoek gegaan naar de verdachte, een bekende van het slachtoffer. Ze troffen de 31-jarige man aan in de Kastanjelaan. Hij werd aangesproken door de agenten en kwam zelf al met de mededeling dat ze inderdaad hem moesten hebben vanwege de vechtpartij. De 31-jarige man is met
licht verzet in de politieauto gezet. Hij is overgebracht naar het bureau en heeft daar een verklaring afgelegd. Later 's avonds is hij weer in vrijheid gesteld. De aanleiding voor de vechtpartij lag vermoedelijk in een eerder conflict dat speelde tussen beide mannen.