Uitnodiging bijeenkomst voor jonge mantelzorgers op 12 december


Actueel >> Nieuws >> Nieuwsberichten

De middag is voor de jonge mantelzorgers woonachtig in: Nissewaard (voormalig Bernisse, Spijkenisse), Brielle en Westvoorne.
Als je zin hebt om mee te doen, meld je dan aan voor 3 december 2015. Je zult een bevestiging ontvangen.

Beste jonge mantelzorger,

Graag nodigen wij je uit om in contact te komen met andere jonge mantelzorgers. We gaan een high-tea maken (in een kooklokaal in een school onder begeleiding van twee professionele koks) en gezamenlijk opeten. Ook krijgen jullie een quiz aangeboden. Hierna vertrekken we richting Grazy Golf
Spijkenisse om een balletje in het donker te slaan (minigolf in het donker: verdere info zie: www.crazy-golf.nl). De leeftijd is van 8 jaar t/m 21 jaar. Vind je het spannend om alleen te komen? Neem dan een vriend of vriendin mee. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan via T 0181 333 507. Ook is het mogelijk je aan te melden bij: miranda.loijens@meezhe.nl. Graag naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en van wie je mantelzorger bent vermelden. Neem je een vriend of vriendin mee dan ook hiervan de gegevens doorgeven. Graag ook
eventuele dieetwensen doorgeven. Er is een maximum aantal deelnemers. Overleg wel eerst even met je ouder(s) of verzorgers of het akkoord is.
Als je 12 december niet kunt komen, maar wel op de hoogte wilt zijn van andere bijeenkomsten voor Jonge mantelzorgers, meld je dan bij:
miranda.loijens@meezhe.nl
Zaterdag 12 december 2015, 12.30-17.00 uur
Zadkine Spijkenisse
Sportlaan 13
3203 VW Spijkenisse

Te downloaden:

* uitnodiging jonge mantelzorgers aanmelding telf of email.pdfpdf(42 KB)Lees voor