Man van fiets getrokken en mishandeld


Man van fiets getrokken en mishandeld

Laatste update:
19-11-2015 | 10:08

Voerendaal - Woensdagavond is een man flink mishandeld op de Furenthela. Hij werd van zijn fiets getrokken, getrapt en geslagen. De politie zoekt getuigen.

Het 59-jarige slachtoffer werd even voor 21:30 uur door twee mannen mishandeld, waarbij hij flink op zijn hoofd geraakt werd. Op een gegeven moment kon hij richting het cultureel centrum lopen waar een ambulance voor hem werd gebeld en de politie werd gealarmeerd. Een van de medewerkers zag
dat een man probeerde de fiets van het slachtoffer mee te nemen. Op zijn roepen liet deze de fiets los waarna de eigenaar hem terug kreeg.

De daders zouden er als volgt uitzien: Het gaat om een kleinere stevige en grotere smalle jongeman. De kleinere dader had heel kort haar, droeg een halflange donkere jas en een slobberbroek. Hij wordt 15 - 16 jaar geschat. De langere dader had een halflange, lichte jas aan. Hij wordt rond de
20 jaar geschat.

Getuigenoproep
Heeft u woensdagavond even voor 21:30 uur iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze mishandeling of poging straatroof te maken heeft? Geef uw informatie dan door, anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 - 7000, of bel de politie via 0900-8844.