Winst voor MediaMedics


Winst voor MediaMedics /

19 november 2015 - Het jaar 2016 moet nog beginnen, maar voor Richard Straver van online betaalplatform MediaMedics is het al prijs: hij werd op 18 november jl. winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2016.

Betaalplatform Online wint ondernermersprijs

Voor de ondernemerswedstrijd waar het stimuleren van ondernemerschap centraal staat, waren nog vier finalisten in de race voor de OndernemersPrijs Haaglanden. Ze zijn de afgelopen maanden door een vakkundige jury op tal van onderwerpen onderzocht, aan de tand gevoeld en beoordeeld.

Unaniem

De jury heeft uiteindelijk unaniem Richard Straver van het Delftse online betaalplatform MediaMedics aangewezen als winnaar van de OndernemersPrijs Haaglanden 2016. "Straver is een gepassioneerde ondernemer 'nieuwe stijl' die razendsnel inspeelt op zowel technologische als bedrijfsmatige
ontwikkelingen. Hij laat zich niet door tegenslag uit het veld slaan en is niet bang om van koers te veranderen. Met zijn gedreven, en soms zelfs filosofische benadering is hij een inspirator voor zijn team", aldus juryvoorzitter Hans Biesheuvel.

Goed ondernemerschap stimuleren

De Ondernemersprijs Haaglanden is een wedstrijd voor gevestigde bedrijven. De prijs is bedoeld om de ondernemers in de regio Haaglanden te stimuleren hun ambitie, doorzettingsvermogen en initiatieven vol te houden en verder uit te breiden. Succesvolle ondernemers zijn een voorbeeld voor
anderen.