Druk bezochte welkomstavond nieuwe inwoners


Op dinsdag 17 november werd er een geslaagde avond voor de nieuwe inwoners van Hilversum georganiseerd. Ruim 250 inwoners trotseerden regen en wind om de avond bij te wonen.

Na een spetterende dansact van dansschool Fit by Rox maakten de nieuwe inwoners onder begeleiding van een wethouder of ambtenaar een tour door het raadhuis. Tijdens deze tour kwam een aantal thema's aan bod: Hilversum als Mediastad, actieve bewoners, 100 jaar Dudok, de Hilversumse Raad,
Hilversum als culturele stad, horeca en evenementen. Ook was er een informatiemarkt waar diverse culturele en maatschappelijke organisaties vertelden over hun werk. De avond werd afgesloten met een borrel en een goodybag vol plaatselijke producten. Zowel de organisatie als de inwoners kijken
enthousiast terug op de avond. De sfeer was goed, er waren veel organisaties aanwezig en de mensen hebben hun nieuwe woonplaats een stukje beter leren kennen.

Via deze link kunt u de foto's van de avond te bekijken. Dit is een wetransfer bestand. De foto's zijn tot 25 november 2015 te bekijken.