Onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland: Doet u mee?


Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, leefbare kernen en welvaart. Ondernemers zijn daarom erg belangrijk voor de gemeente Krimpenerwaard.

Om deze reden vinden wij het goed om te weten of wij als nieuwe gemeente Krimpenerwaard op de goede weg zitten. Wij willen graag van de ondernemers weten welke onderdelen van onze dienstverlening goed zijn en welke dingen beter kunnen.

Ondernemers in onze gemeente ontvingen recent een brief met daarin een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Nog niet alle ondernemers hebben meegedaan aan dit onderzoek. Dit is wel erg belangrijk! De resultaten van dit onderzoek geven ons
namelijk inzicht in het functioneren van de gemeente. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat organisaties op een prettige en succesvolle manier kunnen blijven ondernemen in onze gemeente.

Tegelijkertijd dingen wij mee naar de prijs `MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.' Een titel die de gemeente Krimpenerwaard, graag met ere wil dragen. Dat betekent immers dat ons ondernemersklimaat op orde is en dat de ondernemers zich kunnen concentreren op hun mooie bedrijven.

Ben u als ondernemer gevestigd in de Krimpenerwaard, maar heeft u de aankondigingsbrief niet ontvangen? Neemt u dan contact op de bedrijfscontactfunctionarissen van de gemeente Krimpenerwaard: Anke van Houtem en Femke Lameris. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer van het
klantcontactcentrum 14 0182 of via a.vanhoutem@krimpenerwaard.nl en f.lameris@krimpenerwaard.nl.