Zaterdag 28 november opening bureau politieteam Waddinxveen-Zuidplas


Zaterdag 28 november opening bureau politieteam Waddinxveen-Zuidplas

Laatste update:
19-11-2015 | 17:22

Waddinxveen-Zuidplas - Zaterdag 28 november vindt de feestelijke opening van politiebureau Waddinxveen-Zuidplas plaats. Sinds zaterdag 3 oktober jl is de samenvoeging van politie Waddinxveen en politie Zuidplas officieel. Burgemeester Bert Cremers van gemeente Waddinxveen verricht de opening.

Van 11.00 tot 16.00 uur krijgt het publiek de gelegenheid om een kijkje te nemen in het verbouwde bureau aan de Limaweg 35. De politie en diverse veiligheidspartners, zoals de brandweer, Veilig Verkeer Nederland en de gemeente, verzorgen demonstraties en activiteiten om bezoekers meer inzicht
in en uitleg te geven over hun werk. U kunt op deze dag ook kennismaken met uw wijkagent.

Activiteiten

Tijdens de opening worden tal van activiteiten georganiseerd. Zo is het politiebureau open voor bezoekers die tijdens een rondleiding onder andere langs de politiecellen komen. Veilig Verkeer Nederland is aanwezig met een rijsimulator. Met de simulator kunt u bijvoorbeeld ervaren waarom het
nodig is om uw snelheid aan te passen en afstand te bewaren bij barre weersomstandigheden of hoe u zo zuinig mogelijk rijdt. Regelmatig zullen er die zaterdag demonstraties plaatsvinden.

Bezoekers die naar de opening van het bureau komen wordt geadviseerd op de fiets of met openbaar vervoer te komen. Komt u toch met de auto, dan kunt u parkeren in de garage van Centrum Waddinxveen, Gouweplein 1. De eerste twee uren zijn gratis.