Start verkoop aankleedhuizen Het Eiland


19 november 2015

Start verkoop aankleedhuizen Het Eiland

aankleedhuizen het eiland

In Nobelhorst start op donderdag 3 december vanaf 16.00 uur de verkoop van aankleedhuizen in een buurtje waar veel mensen op aan het wachten zijn: Bosrandbuurt veld 9, oftewel Het Eiland!

Het Eiland ligt aan de kant van het bos. Hier heb je keuze uit verschillende soorten aankleedhuizen; rijhuizen in verschillende breedtes, twee-onder-een-kaphuizen langs het water. Of val je voor dat ene vrijstaande huis? Een aantal huizen heeft romantische roedes in de ramen, de stenen zijn
mooi genuanceerd en de schuine kappen varieren in vorm en richting.

Verkoopprijzen vanaf circa EUR 195.000,- v.o.n.

Voorrang bij start verkoop
Heb je interesse? Meld je dan nu bij buurtmakelaar Madeleen aan als VIP en krijg voorrang tijdens de start verkoop op donderdag 3 december! Madeleen is te bereiken op 06-51 82 10 38 en madeleen@remove-this.woneninnobelhorst.nl.

De Aankleedhuizen
Voor alle aankleedhuizen in Nobelhorst geldt dat ze in de basis al goed zijn. Je hoeft er niets aan toe te voegen. Maar wil je je huis naar je eigen hand zetten, dan kan dat ook. Wil je een aanbouw, wil je de badkamer groter en of wil je een aanlegsteiger? Neem contact op met ons voor alle
mogelijkheden.

Meer weten?
Kijk op www.nobelhorst.nl/huis-kopen voor alle beschikbare aankleedhuizen. In aanloop naar 3 december zie je daar ook de aankleedhuizen van Het Eiland verschijnen.

Tot ziens op donderdag 3 december vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur!