Doe mee met de Ambitie 2020 Challenge


Geplaatst op 19 november 2015

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MVO Ambitie 2020 Challenges

MVO Nederland is van plan een aantal malen per jaar koplopers met een kansrijk project in contact te brengen met financiers en investeerders. De toekomst heeft ondernemers nodig. Mensen die pal staan voor hun plannen en niet bang zijn om het bestaande in twijfel te trekken. MVO Nederland geeft
die ondernemers nu de kans om hun ambities waar te maken.

Heeft u een oplossing voor een actueel probleem waarmee u bijdraagt aan een circulaire en/of inclusieve economie? Een idee dat beschikbare energie, grondstoffen en talent optimaal gebruikt? Een baanbrekende businesscase die anderen inspireert? Dan kunt u meedoen aan de Ambitie 2020 Challenge.
MVO Nederland help u uw plan uit te werken en stoomt u klaar voor een pitch voor investeerders van ABN AMRO, Start Green Venture Capital, Rabobank en Stichting DOEN.

Stuur uw voorstel voor 4 januari naar Karin Jansens, manager Koplopernetwerk van MVO Nederland: k.jansens@mvonederland.nl.
De beste plannen mogen op het Nieuwjaarsevent op 21 januari pitchen voor een jury van ondernemers en investeerders. Bovendien maakt u kans op de Ambitie 2020 Challenge Award.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de site van MVO Nederland:
Doe mee aan de Ambitie 2020 Challenge.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone