Internationaal EUMOS Symposium Wenen

Op donderdag 19 november zal Bart van Rens, Fleet Control Manager bij Ewals Cargo Care, een van de sprekers zijn op het internationaal Symposium in Wenen over ladingzekerheid, transportverpakking en veilige logistiek.

Op 19 en 20 november houdt EUMOS, international safe logistics association, voor de 4de keer een internationaal symposium, het grootste Europese evenement op dit gebied. Verschillende sprekers zullen een update geven over recente ontwikkelingen in ladingzekerheid en transportverpakking. Bart van Rens zal een presentatie houden over transportveiligheid en daarbij de ladingzekerheid van losse lading toelichten.

EUMOS is een internationale vereniging voor veiligheid en logistiek met een hoofdkantoor in Brussel en vertegenwoordiging in de meeste Europese landen. De 2015 editie van het symposium is in samenwerking met de Oostenrijkse Federale Economische Kamer (WKOe) en met wetenschappelijke onderbouwing van de Universiteit van Leuven.

Zie hier het totale programma en praktische informatie over het evenement. Mocht u interesse hebben om het Symposium te bezoeken met een korting van Ewals Cargo Care, neem dan contact op met onze Marketing & Communications afdeling.

2. november 2015