Cultchaos in Neushoorn met Electric Six

Persbericht

Cultchaos in Neushoorn met Electric Six

Ronkende gitaren een lekkere meezingers, Electric Six komt deze week via Moskou en Parijs voor een knallende rockshow naar Neushoorn.

Het lange weekend in Neushoorn begint op donderdag 19 november met Club voor je Bek. Afrobeat, disco, funk, house, soul, jazz, hiphop en ook datgene wat je niet had zien aankomen. Het Leeuwarder Diff presenteert op vrijdag 20 november hun debuutalbum. Met hun optredens in het voorprogramma van De Dijk, tijdens de Popronde, bij DWDD en Welcome to The Village, hebben deze jongens hun sporen ruimschoots verdiend. Zanger Diff Rouw, die opgroeide met Amerikaanse folk en countryblues, weet met zijn band dan ook overal volle zalen te trekken.

De Amerikaanse band Electric Six staat op zaterdag 21 november in de grote zaal van Neushoorn. De band scoorde ontzettend dikke hits met Gay Bar en Danger! High Voltage en die doen het anno 2015 nog altijd goed. Electric Six mixt hun aanstekelijke rock en punk vakkundig met relaxte, funky ritmes en falsetto discovocals. En vaak ook nog met een duidelijk komisch tintje, al hebben ze sterk de neiging om genres als disco-metal en disco punk te verwerpen. Janne Schra komt op zaterdag 21 november met haar nieuwe album PONZO! naar Neushoorn en geeft een opzwepend en catchy concert in de Arenazaal. Nu Janne solo is, doet ze wat ze wil. Later die avond is de Arena de plek voor iedereen die niet zo van de hippe disco’s houdt, maar toch zin heeft in goed (dans)vermaak. Clubavond Alarm gaat terug naar die zaterdagnacht op Lowlands, waarin iedereen in de Grolsch-tent springt op de hipste indieklassiekers en meezingt met de lekkerste rockhits!

Kijk voor meer informatie op www.neushoorn.nl