Donderdag 19 november: vierde Industry Fair Stenden Hotel Management School

maandag 16 november 2015

50 (Inter)nationale horecabedrijven presenteren zich aan studenten Hotel Management Stenden. Uitnodiging voor de 4e editie Industry Fair van Stenden Hotel Management School.

Op donderdag 19 november, ontvangt Stenden Hotel Management School Leeuwarden zo'n 50 nationale en internationale horecabedrijven op de Industry Fair, de jaarlijkse stagebeurs voor studenten van deze opleiding. Dit zijn 20 stage-aanbieders meer dan vier jaar geleden toen de opleiding met de Industry Fair begon.

De bedrijven zien een grote meerwaarde in de studenten van de hotelschool. Studenten ronden de opleiding af met een 10 maanden durende managementstage. Een periode waarin zij de organisatie leren kennen en zich kunnen bewijzen. Veel bedrijven willen deze aanpakkers daarna graag behouden voor hun organisatie.

Bedrijven zoals Hilton Worldwide, Starwood Hotels & Resorts, Marriott en ook de RAI Amsterdam, De Kookfabriek en Post Plaza presenteren zich aan meer dan 900 studenten van de hotelschool. Daarnaast zijn er ook vertegenwoordigers vanuit onder andere New York, Bali en Dubai aanwezig deze dag, zodat de studenten zich kunnen orienteren voor stagemogelijkheden wereldwijd.

Graag nodigen we u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Klik hier voor het programma. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Ingrid Picard, communicatieadviseur van Stenden Hotel Management School onder het nummer 06 - 153 196 35.