Oma uit Arnhem krast hoofdprijs met Klavertje 4 Kraslot

Oma uit Arnhem krast hoofdprijs met Klavertje 4 Kraslot

Rijswijk, maandag 2 november 2015 - De hoofdprijs van het Kraslot `Klavertje 4' is gekrast door een vrouw uit Arnhem. Zij wint een geldprijs van maar liefst 25.000 euro netto. Omdat het winnende Kraslot bij Albert Heijn aan de Hanzestraat 145 in Arnhem is verkocht wordt hier op maandag 2 december om 11:00 uur een taart aangesneden.

De winnares heeft een verdrietige tijd achter de rug. Ze was al ruim 50 jaar samen met haar man, maar kort geleden is hij te komen overlijden. Samen hebben ze twee kinderen, kleinkinderen en zelfs al achterkleinkinderen. Ze koopt wekelijks haar loten meestal bij dezelfde supermarkt in de buurt. "Maar het Klavertje 4 Kraslot was daar uitverkocht en ik wilde graag spelen met mijn favoriete Kraslot. Geluk met een Klavertje 4, dat kan ik wel gebruiken", vertelde de vrouw tijdens haar bezoek aan het hoofdkantoor in Rijswijk.

"Tijdens het krassen gebeurde er al iets merkwaardigs. De lichten gingen onverwachts uit. Ik bleef toch verder krassen en vroeg aan mijn kleindochter om even mee te kijken, want mijn ogen zijn niet zo goed als die van haar", aldus de winnares. "Toen gingen de lichten weer aan. Mijn kleindochter vertelde me dat opa de lichten voor ons weer aandeed en toen zag ik meteen dat ik twee aardbeien had gekrast. Het duurde wel even voordat ik echt doorhad wat dat betekende; ik had 25.000 euro netto gewonnen."

Het winnende Kraslot van oma

De winnares heeft een mooie bestemming voor het gewonnen geldbedrag: "We gaan op de begraafplaats een heel mooi plekje maken voor opa."