Nomineer de beste werkgever voor 50-plussers

Begin volgend jaar reikt 50PLUS voor de derde maal de prijs `Beste werkgever voor 50-plussers' uit. Alle werkgevers in Nederland die bij hun personeels- en wervingsbeleid aantoonbaar speciale aandacht hebben voor oudere werknemers komen voor deze onderscheiding in aanmerking.

De werkloosheid onder 50-plussers is een groot en hardnekkig maatschappelijk probleem. De urgentie voor krachtige bestrijding van de ouderenwerkloosheid en begeleiding van werkzoekenden blijft onverminderd groot. Fractievoorzitter van 50PLUS Henk Krol vraagt in de Tweede Kamer al jarenlang aandacht voor de slechte positie van oudere werkzoekenden.

Om organisaties en bedrijven die bijzondere aandacht geven aan het personeelsbeleid voor oudere werknemers in het zonnetje te zetten en te ondersteunen, reikt 50PLUS voor de derde maal de prijs `Beste werkgever voor 50-plussers' uit. De twee eerdere winnaars van de oorkonde waren de Dienst Werk en Inkomen van de gemeente Amsterdam en het Dolfinarium in Harderwijk.

Iedereen kan een werkgever die in aanmerking zou moeten komen voor deze eervolle prijs nomineren. Kent u een bedrijf of organisatie waar zo goed met de werving en de arbeidspositie van oudere werknemers wordt omgegaan dat ze de 50PLUS-oorkonde verdienen, nomineer dan deze werkgever! Stuur een mail: KLIK HIER! Vermeld daarin naam en adres van het bedrijf of de organisatie en geef in maximaal 400 woorden aan waarom u deze werkgever nomineert voor de prijs. Stuur uw nominatie uiterlijk 13 december a.s. in.