Ondertekening contract Nieuw Tijenraan


>Ondertekening contract Nieuw Tijenraan
20 november 2015
Sportwethouder Gosse Hiemstra van de gemeente Raalte en Algemeen Directeur Tom Haagmans van Vaessen Bouwbedrijf B.V. hebben vandaag het contract ondertekend voor het ontwerp, de bouw, het onderhoud en het energieverbruik van Nieuw-Tijenraan.

Door de ondertekening van de overeenkomst is Vaessen nu verantwoordelijk voor het realiseren van een duurzaam sportcomplex. Een multifunctioneel sportcentrum met beperkte energie- en onderhoudslasten en een mooie uitstraling naar de openbare ruimte. In de komende maanden werkt Vaessen samen
met de gemeente, het Sportbedrijf, gebruikers en sportverenigingen toe naar een Definitief Ontwerp. De gebruikers worden hierbij nadrukkelijk betrokken. "We willen hiervoor ontwerpdagen organiseren om samen de volgende stap te zetten", aldus directeur Haagmans. Wethouder Gosse Hiemstra
benadrukt het belang van een goede samenwerking om zo tot een mooi modern duurzaam sportcomplex te komen. Ook hecht Hiemstra veel waarde aan de samenwerking met lokale Raalter bedrijven.

Het definitief ontwerp moet uiterlijk in april 2016 klaar zijn. Daarna start direct het bouwrijp maken van de locatie. De ingebruikname van het nieuwe sportcomplex is volgens planning voorzien in december 2017.

Delen

* Facebook logo
* Google+ logo
* LinkedIn logo
* Twitter logo