Ambulancebroeder krijgt klap


Ambulancebroeder krijgt klap

Laatste update:
21-11-2015 | 10:19

Haaren - De politie hield zaterdagmorgen rond 2.30 uur een 18-jarige vrouw uit Haaren aan bij een woning in haar woonplaats.

Er was eerder een ambulance ter plaatse gekomen na een melding dat de vrouw onwel was geworden. Toen de ambulancemedewerkers de dronken vrouw in de ambulance wilden behandelen werd zij agressief. Daarbij schold ze de medewerkers uit en gaf een van hen een klap in het gezicht. De gealarmeerde
politie hield haar aan nadat de ambulancebroeders haar behandeld hadden. Ze is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.



Geweld onacceptabel

De politie vindt agressie en geweld tegen hulpverleners onacceptabel. Politiebeambten en andere hulpverleners hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen
hulpverleners wordt niet getolereerd. Incidenten waarbij politiemedewerkers agressief of gewelddadig worden behandeld, hebben hoge prioriteit. Lees meer over geweld tegenover politie en hulpverleners. Onder "thema's" vindt u het thema "Geweld tegen politie en hulpverleners".