Mannen aangehouden voor heling navigatieapparatuur


Mannen aangehouden voor heling navigatieapparatuur

Laatste update:
21-11-2015 | 15:15

Nijmegen - Twee 22-jarige mannen uit Zaltbommel zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 21 november aangehouden op verdenking van heling van navigatieapparatuur en poging diefstal.

Tijdens hun surveillance zagen agenten rond 01.40 uur een personenauto op een parkeerplaats aan de Nieuwe Dukenburgseweg staan. In deze auto zat een persoon op de bijrijdersplaats.



Deze persoon, een 22-jarige man uit Zaltbommel, kon niet aangeven waar de bestuurder van de auto was. Agenten controleerden vervolgens de auto en troffen een aantal navigatiesystemen aan. Omdat deze mogelijk van diefstal afkomstig waren is de man aangehouden. Hij is ingesloten voor nader
verhoor. De navigatiesystemen zijn in beslag genomen.







Op het moment dat de agenten bezig waren met de controle van het voertuig kregen zij de melding dat een getuige had gezien dat enkele personen mogelijk in auto's aan het inbreken waren.



Agenten bleven daarom in de buurt van de parkeerplaats. Na enige tijd zagen zij twee personen terugkomen bij de auto. Bij het zien van de politie gingen deze zij er vandoor. Een van hen, een eveneens 22-jarige man uit Zaltbommel kon op de Tarwestraat worden aangehouden. Ook hij is ingesloten
voor nader verhoor. De andere persoon wist te ontkomen.











2015568706