Jaarplannen 2016 goedgekeurd door Bondsraad


Zaterdag 21 november werd in Utrecht de najaarsvergadering van de Bondsraad gehouden. Op de agenda stonden naast de notulen van de vorige Bondsraadsvergadering en enkele ingekomen stukken de bespreking van het jaarplan 2016 en de bijbehorende begroting. Deze onderwerpen leidden tot goede
discussies waarin de onderdelen intensief werden besproken alvorens deze met een ruime meerderheid werden goedgekeurd.

Daarnaast werd vooruitgekeken naar de uitgangspunten van het meerjarenbeleidsplan 2017 e.v. Hiervoor wordt ook de input van de Bondsraad gevraagd.

Aan het eind van de vergadering werden vijf Bondsraadsleden op functiezetels benoemd: Sander Boomman op financien, Wim Vreeburg op Opleidingen, Theo Wijker op Wedstrijdzaken, Maurice Seijkens op Marketing & Externe Communicatie en Lex Bruijn op de functiezetel Organisatie.

Hans Wortel was aftredend Bondsraadslid met de functiezetel Breedtesport en ontving uit handen van Ronald Kramer een bloemetje als dank voor zijn inzet.

Het Hoofdbestuur kijkt terug op een positieve vergadering met een goede inbreng en kritische blik van de Bondsraadskleden waarin een flinke stap richting de toekomst is gezet.