Jubileumconcert Stadsjongenskoor Oldenzaal, 21 november Plechelmusbasiliek Oldenzaal

Persbericht Jubileumconcert Stadsjongenskoor Oldenzaal BOYS, KEEP ON SINGING - zaterdag 21 november 2015 Oldenzaal, Plechelmusbasiliek dd 13-11-2015

Persbericht

13 november 2015

Hartverwarmend weerzien!

Op zaterdag 21 november 2015 viert het Stadsjongenskoor het 100-jarig bestaan met een reünie, een tentoonstelling, een jubileumconcert en een feest. Iedereen die op een of andere manier een band had of heeft met het Stadsjongenskoor Oldenzaal: zangers, dirigenten, bestuursleden, begeleiders en zangdocenten, is van harte welkom.

Jubileumconcert Stadsjongenskoor Oldenzaal

Zaterdag 21 november, 19.30 uur, Plechelmusbasiliek Oldenzaal De zes verschillende koren brengen samen met het speciaal voor deze bijzondere gelegenheid samengestelde Alumnikoor een bijzonder en afwisselend programma. De Oldenzaalse sopraan Claudia Patacca, ambassadrice van het koor, verleent vocale medewerking. Toegang € 10 / kinderen € 5. Kaarten bij de VVV Oldenzaal, via www.stadsjongenskoor.nl of voor aanvang van het concert aan de kassa in de kerk.

Jubileumboek

Het Jubileumboek 100 Jaar Stadsjongenskoor Oldenzaal wordt een rijk geïllustreerd boek, met boeiende verhalen over iedereen die bij het koor betrokken was en is. Het boek is ook een boeiende schets van een typisch Oldenzaalse geschiedenis. Het Jubileumboek wordt tijdens de receptie op zaterdag 21 november 2015 gepresenteerd en aangeboden aan de burgemeester van Oldenzaal, de heer Theo Schouten.

Normale prijs € 25; bij voorintekening en betaling van het boek voorafgaand aan de presentatie is de prijs € 22,50. Ga naar www.stadsjongenskoor.nl voor de voorverkoop van het boek. Vanaf maandag 23 november is het boek ook te koop bij boekhandel Broekhuis in Oldenzaal.