Mannen aangehouden voor bezit drugs


Mannen aangehouden voor bezit drugs

Laatste update:
22-11-2015 | 14:24

Heerewaarden - De politie heeft zaterdagavond 21 november twee 19-jarige mannen uit Geldermalsen aangehouden voor overtreding van de Opiumwet.

In verband met een melding van een beroving in Tiel waarbij de mogelijke daders waren gevlucht werd door de politie een zoekactie gestart. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet.



Tijdens de zoektocht werd vanuit de politiehelikopter gezien dat even voor 21.00 uur een auto met hoge snelheid over de van Heemstraweg reed en dat deze auto stopte op de Variksestraat.



Agenten controleerden vervolgens het voertuig.







Tijdens deze controle bleek dat een 19-jarige man uit Geldermalsen in het bezit was van 120 gram speed. Tijdens het fouilleren werden bij hem nog 13 zakjes drugs, vermoedelijk amfetamine, aangetroffen. Bij een andere inzittende, een eveneens 19-jarige man uit Geldermalsen werd een hoeveelheid
cocaine en wiet aangetroffen.



In de auto werden vele (lege) handelszakjes voor drugs aangetroffen. De auto is in beslag genomen. Beide mannen zijn aangehouden voor overtreding van de Opiumwet en ingesloten voor nader verhoor.







2015569915