Muzikale kindervoorstelling in Slot Zuylen

PERSBERICHT SLOT ZUYLEN

27 oktober 2015

Muzikale kindervoorstelling in Slot Zuylen

Op zondagmiddag 22 november presenteert Slot Zuylen ‘In het Wild’, een vrolijke muzikale safari voor peuters en kleuters dwars door de rimboe en over de savanne waar dieren de baas zijn. Energiek dans- en theaterspel door muziektheater Samba Salad.

Dierenbende

Maya en Joske gaan op reis naar Afrika om meer te leren over de dieren die daar wonen. De vogels, leeuwen, olifanten, de familie aap en al hun dierenvrienden laten zien hoe heerlijk het is om in het wild te leven. Ze drinken, eten, slapen, wassen en spelen. Het lijken net mensen!

Maar wat is het een troep in de natuur! Mensen laten al hun rommel maar slingeren. Gelukkig wonen daar ook de steggelmannetjes. Zij laten zien dat je met al die rommel ook muziek en mooie dingen kunt maken. Energiek dans- en theaterspel, betoverende wereldse muziek en aanstekelijke liedjes waarop iedereen kan meezingen en meebewegen. De voorstelling is voor kinderen vanaf 2 jaar en kwam tot stand i.s.m. de Bamboe club van het Wereld Natuur fonds, Theaterbureau Vanaf 2 en het Peuterfestival.

Gegevens:

- Zondag 22 november 2015, aanvang: 14.30 uur. Ons mooie museumcafé in het Koetshuis is vanaf 13.30 tot 17.00 uur.

- Toegangsprijs: € 9,50 (Vrienden van Slot Zuylen € 8,00)

- Reserveren is noodzakelijk op 030-2440255, via www.slotzuylen.nl of info@slotzuylen.nl

- Het slot is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen, ons museumcafé wel.

- Slot Zuylen is bereikbaar met bus 34 of 36, waarna circa tien minuten lopen.