Kijk! Dit is Tersluis. De nieuwe wijk van Meerstad

Afgelopen weekend konden woonliefhebbers en woningzoekenden tijdens de woonbeurs Nieuwbouw XL voor het eerst kennis nemen van de plannen voor Tersluis. Met onder meer impressies en informatie over de nieuwe wijk, de unieke omgeving en de eerste potentiele woningen, die daar straks zullen verrijzen. De belangstelling was groot!

Bent u ook benieuwd? Kom langs in ons Informatie- & Verkoopcentrum en laat u informeren over deze en alle (toekomstige) mogelijkheden in dit bijzondere woon-, natuur- en recreatiegebied.

Wonen & leven in Tersluis

Liggend aan het Woldmeer, het toekomstige Park en de vaarverbinding, wordt Tersluis een plek waar je kunt wonen en leven met veel ruimte en groen om je heen. Waar kinderen veilig kunnen spelen, waar je zo even in je bootje stapt om het Woldmeer op te varen (of er 's ochtends vroeg een frisse duik in te nemen) en waar je ontspannen wandelingen maakt in de natuur. Tersluis wordt een wijk voor echte levensgenieters. Voor mensen die op zoek zijn naar het ultieme vakantiegevoel, gewoon thuis in hun eigen huis. Iedere dag weer. En met de stad dichtbij.

De mogelijkheden van wonen in Tersluis zijn divers; met rijwoningen, halfvrijstaande of juist helemaal vrijstaande woningen en vrije kavels om je eigen droomhuis op te bouwen. Daarnaast wordt ook de mogelijkheid open gelaten om een of meerdere kleinschalige appartementengebouwen te realiseren in het `hart' van Tersluis. En er kan op diverse plekken niet alleen aan, maar ook op het water worden gewoond. Zoals in een zelf ontworpen waterwoning op een van de waterkavels, op de koppen van de eilanden.

De verkoop van eerste woningen en vrije (water)kavels gaat rond het voorjaar van 2016 van start.