In nieuwe rubriek Bloei! staat geven van bloemen centraal


23 november 2015

In nieuwe rubriek Bloei! staat geven van bloemen centraal

Het geven van bloemen geeft niet alleen de ontvanger een goed gevoel, ook de gever wordt er blij van. Bloei! is een serie video's waarin het geefmoment centraal staat.

In de nieuwe online rubriek Bloei! op www.mooiwatbloemendoen.nl verrassen mensen anderen met bloemen.

Dit initiatief sluit goed aan op de strategie FloraHolland 2020 waarin meer consumenten meer uitgeven aan bloemen en planten. Met dit soort innovatieve online campagnes hoopt FloraHolland de consument te bereiken en te inspireren.

Bloemen en geluk

Bloemen geven een gevoel van welkom zijn, geluk, warmte, vriendschap, blijdschap en troost. Ze geven kleur aan het moment, toveren een lach op je gezicht en zijn krachtige contactmakers.

Perfecte boeket

De deelnemers die onder andere via een oproep op Mooiwatbloemendoen.nl gecast zijn, stellen samen met een bloemist het perfecte boeket samen. Hierna overhandigen ze de bloemen aan bijvoorbeeld hun vriendin, coach of moeder.

Inspireren

De bloemisten die zich door deze verhalen laten inspireren en de boeketten maken voor Bloei! zijn onder andere Paul Wijkmeijer van Klavertje Vijf uit Haarlem en Nathalie Fase van Gift by Nature uit Moordrecht.

Nieuwe videorubriek

De nieuwe videorubriek verschijnt de komende veertien weken op www.mooiwatbloemendoen.nl/bloei en is een samenwerking tussen FloraHolland en Bloemenbureau Holland. De eerste aflevering verscheen op vrijdag 20 november 2015. Hier zien we hoe Sabine haar beste vriendin Esther verrast met
bloemen. Samen met bloemist Paul Wijkmijer stelt ze een persoonlijk boeket samen, afgestemd op het interieur van Esther.

* Kijk hier voor de eerste aflevering