Camping Zonneweelde en Veluwse zwerfhut in de prijzen

RECRON heeft op haar jaarlijkse algemene ledenvergadering weer twee prijzen uitgereikt. Camping Zonneweelde uit Nieuwvliet (Zeeland) werd de winnaar van de publieksprijs *RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2015* en de Veluwse zwerfhut won de Glow Award van Jong RECRON.

Herman-Pieter en Mirjam Prangsma van camping De Wije Werelt in Otterlo kregen de Glow Award voor de Veluwse Zwerfhut die ze samen met Natuurmonumenten hebben ontwikkeld.

Glow Award

Jong RECRON deelt jaarlijks de Glow Award uit aan een ondernemer(s) die Jong RECRON inspireert tot goed ondernemerschap. "Veel ondernemers zien natuurbehoud als een bedreiging. Wij denken dat deze Veluwse zwerfhut en de samenwerking met Natuurmonumenten een voorbeeld is voor ondernemers om constructief met natuurorganisaties samen te werken*, aldus Rozemarijn Dees (voorzitter Jong RECRON). "We vinden het erg leuk dat we Jong RECRON hebben genspireerd met onze Veluwse zwerfhut en zijn erg blij met deze prijs*, aldus Herman Pieter Prangsma.

Publieksprijs

Camping Zonneweelde nam wederom de publieksprijs *RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2015* mee naar huis.

Maaike Basting van Camping Zonneweelde nam een beeldje en bos bloemen in ontvangst uit handen van Bert Post, RECRON bedrijfsgroepmanager Kampeer * en bungalowbedrijven. "Het is fantastisch om wederom winnaar te zijn van deze publieksprijs. We zijn enorm verrast. Het is een enorme waardering als het publiek wederom jou de beste vindt*, aldus Maaike Basting.

Naast de keuze voor het kampeer- en/of bungalowbedrijf van het jaar zelf, is aan de gasten die hebben gestemd gevraagd om een cijfer voor gastvrijheid, horeca, hygi*ne, faciliteiten en de omgeving toe te kennen. Ook hebben gasten daadwerkelijk hun eigen mening kunnen geven over het bedrijf. Bij het tellen van de stemmen is rekening gehouden met het aantal plaatsen en de waardering door de gasten. Camping Zonneweelde kreeg van het publiek de prachtige cijfers:

9,5 - Gastvrijheid

9,1 - Hygi*ne

9,3 - Omgeving/activiteiten

8,5 - Horeca

De overige genomineerden waren:

* Camping Wedderbergen (Wedde, Groningen) * Landgoed Ruwinkel (Scherpenzeel, Gelderland) * Camping De Helfterkamp (Vaassen, Gelderland) * Camping De Drie Provinci*n (Een-West, Drenthe)