Wilt U meedenken over Wonen en Zorg als 70 plusser?


Wilt U meedenken over Wonen en Zorg als 70 plusser?

Pagina opties

*
Druk op de print knop van uw browser om af te drukken.
* Deze pagina doorsturen
* Facebook
* Twitter

dinsdag, 24 november 2015

U wilt waarschijnlijk graag zo lang mogelijk in uw huis blijven wonen en wellicht denkt u wel eens aan het moment waarop u zorg nodig heeft. Vragen die bij u opkomen kunnen zijn: Kan ik langer thuis blijven wonen door bijvoorbeeld mijn woning aan te passen of is het beter om te verhuizen?

Deze vragen kunnen veel veranderingen betekenen en de gemeente Nieuwegein wil u daarbij helpen. De gemeente wil samen met u voorbereid zijn op de toekomst als het om wonen en zorg gaat. Daarom gaat de gemeente Nieuwegein in gesprek met inwoners, maatschappelijke instellingen en
woningcorporaties om een beeld te krijgen van wat er leeft.

Graag wil de gemeente ook 70plussers spreken, zowel huurders als degene die een koopwoning bezitten. Daarvoor organiseert zij op 16 december een bijeenkomst van 14.00-15.30 uur in de Burgerzaal in het Stadshuis.

Tijdens deze bijeenkomst gaat u aan de hand van vragen samen met de gemeente, wethouder Hans Adriani is hierbij aanwezig, in gesprek over wonen als u nu of in de toekomst zorg nodig heeft om langer thuis te wonen .

Aanmelden

Bent u 70plusser, meld u zich dan aan en deel met ons uw wensen en zorgen. Dit kunt u doen door voor 10 december een e-mail te sturen naar: wonenenzorg@nieuwegein.nl of telefonisch contact op te nemen met Kees Hilhorst: (030)6071265.