Sinterklaascadeautjes voor iemand die het verdient


Nieuwsbericht Sinterklaascadeautjes voor iemand die het verdient

Gepubliceerd op: 24 november 2015

Sinterklaasdagje 2015 1 (2)

Tover je speelgoed om tot een mooi pakje of surprise

Op woensdag 2 december 2015 is het gemeentehuis van Noordenveld de plek waar alle kinderen hun cadeautje kunnen inleveren voor 'Dagje Sinterklaas'. De gemeente verwelkomt alle kinderen tussen 14.00 en 16.00 uur. Dagje Sinterklaas draait om kinderen die andere kinderen verrassen, elk kind kan
een dagje Sint zijn. Veel kinderen hebben speelgoed waar ze niet meer mee spelen of te oud voor zijn. Dagje Sinterklaas en gemeente Noordenveld roepen alle kinderen op om dit speelgoed te versieren en om te toveren tot een mooi pakje of surprise.

Breng je cadeaus naar het gemeentehuis

Op woensdag 2 december kunnen alle kinderen terecht met de cadeaus bij de oude ingang in ons gemeentehuis. Hier worden de cadeautjes in ontvangst genomen en staat er wat lekkers klaar. Op donderdag 3 december haalt de Voedselbank de ingezamelde cadeaus op, welke daarna verdeeld worden onder
kinderen die het ook verdienen. Wij zijn verheugd te kunnen meewerken aan dit mooie initiatief. Hoe leuk is het om iets van jezelf weg te geven om een ander gelukkig te maken?

Op www.dagjesinterklaas.nl vindt u meer informatie, net als knutselplaten voor het versieren van het cadeautje en cadeau labels. Deze labels moeten op het cadeautje worden geplakt, zodat duidelijk is voor welk kindje het cadeautje geschikt is.