Open Dag spoorzone en Nieuw Delft


Open Dag spoorzone en Nieuw Delft /

Weten wat er nu gebeurt in de spoorzone? Of hoe Nieuw Delft er straks uitziet? Kom dan op zaterdag 28 november naar de Open Dag van spoorzone / Nieuw Delft.

open dag spoorzone 460

Op 28 november staan de deuren van Loods015 aan de Nijverheidsstraat tussen 10.00 en 15.00 uur open voor iedereen die geinteresseerd is in de werkzaamheden in de spoorzone en de ontwikkeling van Nieuw Delft.

Bouwwerkzaamheden

Nu het viaduct weg is, wordt er tot en met 2018 volop gebouwd aan de tweede tunnelbuis, de Coenderstalling, de parkeergarage aan de Spoorsingel, het stadskantoor en de inrichting van het gebied. Met behulp van visualisaties en persoonlijke uitleg krijgt u een overzicht van al deze
werkzaamheden en wat die betekenen voor de bereikbaarheid van het gebied rondom het station. Ook krijgt u een beeld van de eindsituatie: hoe zien de Westvest, Engelsestraat, Coenderstraat en Ireneboulevard er in 2018 uit?

Ontwikkeling Nieuw Delft

Tijdens deze open dag informeren wij u ook over de ontwikkeling van Nieuw Delft, die inmiddels in gang is gezet. Deze ontwikkeling gaat naar verwachting door tot 2025. In de Coendersbuurt is begonnen met de bouw van de nieuwe school. De kademuur voor de Nieuwe Gracht is zo goed als gereed. In
januari 2016 begint de bouw van de eerste (zelfbouw)woningen.

U kunt informatie verwachten over het stadspark en het Van Leeuwenhoekkwartier, waarin woningen, appartementen, zelfbouwkavels en ondernemersinitiatieven een plek krijgen. Er zijn impressies van het nieuwe stadsdeel te zien en er is informatie over de planning en initiatieven die er nu al
zijn.

Heeft u interesse in een woning of zelfbouwkavel? Of ideeen om te gaan ondernemen in Nieuw Delft? Laat het weten op de open dag!



Zaterdag 28 november, van 10.00-15.00 uur: Open Dag spoorzone / Nieuw Delft, in Loods015 aan de Nijverheidsstraat 7. Parkeren kan op het naastgelegen Nijverheidsplein. Kijk voor meer informatie op Spoorzone Delft.nl of Nieuw Delft.nl.