Commissie van advies voor de bezwaarschriften(24-11-2015)


Lees deze pagina voor

De voorzitter van de bezwarencommissie van de gemeente De Fryske Marren deelt mee dat er op woensdag 2 december 2015 een openbare hoorzitting wordt gehouden, waarbij bezwaarschriften zullen worden behandeld inzake (college)besluiten met betrekking tot:

* weigering van de intrekking van de standplaatsvergunning en de afwijzing van het handhavingsverzoek met betrekking tot de locatie Stevenshoek tussen nummer 17 en 19 te Langweer, aanvang 19.00 uur;
* gestelde maatwerkvoorschriften en afwijzing van handhavingsverzoeken met betrekking tot het bedrijf Sporza v.o.f. te Joure, aanvang 19.45 uur.

Belangstellenden kunnen de hoorzitting bijwonen. Het kan zijn dat een bezwaarschrift alsnog wordt ingetrokken, dat de aanvangstijden op verzoek van belanghebbenden worden gewijzigd of dat een bezwaarschrift op verzoek van belanghebbenden achter gesloten deuren wordt behandeld. Het is, wanneer
u een hoorzitting wilt bijwonen, daarom verstandig op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met Aliet Siemonsma, secretaris van de bezwarencommissie (telefoonnummer 14 05 14). Ook indien u de stukken wenst in te zien, kunt u contact met haar opnemen.