Politie zoekt getuigen ongeval Ringdijk


Politie zoekt getuigen ongeval Ringdijk

Laatste update:
24-11-2015 | 15:35

Rotterdam - De politie zoekt getuigen van het incident dat dinsdag 17 november plaatsvond op de Ringdijk in Rotterdam. Een bestuurder veroorzaakte meerdere aanrijdingen, waarbij verschillende gewonden vielen.

De bestuurder reed rond negen uur op de Ringdijk, toen hij ineens besloot over het fietspad te rijden. Daar reed hij twee fietsers aan. Zij raakten allebei gewond. Op de kruising met de Melanchtonweg, schampte de man vervolgens een taxibusje. De enige inzittende, de chauffeur, raakte daarbij
gewond. De bestuurder kwam tot slot tot stilstand tegen een bus van de RET. Daar zaten meerdere passagiers in. Twee van hen raakten gewond. De bestuurder, een 52-jarige Rotterdammer, raakte zelf ook gewond. Hij is aangehouden.
Dinsdagochtend 24 november deed de politie een passantenonderzoek op de locatie en op hetzelfde tijdstip als waarop het incident plaatsvond. Zij hoopte daarbij in contact te komen met de vrouw die vorige week dinsdag op de kruising met de Melanchtonweg op een haar na geraakt werd door de auto
van de verdachte. Dat is tot op heden niet gelukt. Bent of kent u de vrouw? Heeft u iets gezien of gehoord van het incident of heeft u andere informatie die de politie kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M 0800-7000.