Vrachtwagenchauffeur overvallen in Leiderdorp, politie zoekt getuigen


Vrachtwagenchauffeur overvallen in Leiderdorp, politie zoekt getuigen

Laatste update:
24-11-2015 | 16:07

Leiderdorp - In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 november werd iets na middernacht een vrachtwagenchauffeur op de Leidsedreef door twee mannen overvallen.

Het slachtoffer, een 28-jarige man uit Leiderdorp, had kort na middernacht zijn vrachtwagen op de Leidsedreef voor het oude gebouw van het ROC Leiden geparkeerd. Toen hij uit wilde stappen kwamen twee mannen op hem afrennen. Het slachtoffer werd door de daders met een vuurwapen bedreigd
waarbij hij zijn geld en enkele goederen moest afstaan. Zij gingen er vervolgens in onbekende richting vandoor. Van de daders ontbreekt ieder spoor. De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben of die meer informatie hebben.

Signalement

Dader 1 is een man van 25 a 30 jaar oud. Hij heeft een lang dun postuur en hij droeg die nacht een donkerblauwe jas met capuchon. De jas had hij helemaal tot boven gesloten. Hij had zijn jas over zijn kin en neus getrokken.

Dader 2 is een man van 25 a 30 jaar oud. Hij is wat kleiner dan dader 1 en heeft een stevig postuur. Hij droeg die avond een bivakmuts en een lichtkleurige jas.

Oproep getuigen

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche Leiden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.