TTV Rijnsoever genomineerd voor Katwijkse Sportverkiezing 2015


Op zaterdag 19 december wordt het SportGala georganiseerd om de Katwijkse sporters en verenigingen in het zonnetje te zetten. Het SportGala is het feestelijke sluitstuk van de Sportverkiezingen Katwijk 2015. Via de Sportverkiezing en het SportGala wil de gemeente Katwijk de verbindende kracht
van verenigingen en van sport en bewegen op een positieve manier onder de aandacht brengen door bijzondere sportprestaties en bijzondere initiatieven te belonen.

De genomineerden voor de Katwijkse Sportverkiezingen 2015 zijn bekend. De jury heeft de nominaties voor de categorieen Sportvrouw, Sportman, Sportploeg, Sporttalent (Belofte) en vernieuwend initiatief van het jaar 2015 bepaald.

TTV Rijnsoever is genomineerd in de categorie `vernieuwd initiatief' met hun tafeltennisaanbod voor de bewoners van het Zeehostitium. Wekelijks wordt door een groep van 14 lichamelijk mindervalide sporters (voornamelijk van het Zeehostitium) onder begeleiding van vrijwilligers vanuit de
vereniging tafeltennis gespeeld. Naast Rijnsoever zijn ook Katwijk Fietst met de Strandrace en FC Rijnvogels & Stichting Juul met de Maatschappelijke Samenwerking genomineerd.

De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens het SportGala op zaterdag 19 december in sporthal Cleijn Duin.

NTTB/MS