Titelverdediger Salamanders uitgeschakeld in NTTB Beker


Vorig jaar wist het eerste herenteam van De Salamanders beslag te leggen op de NTTB Beker. Dit jaar sneuvelen ze, welliswaar niet in de sterkste opstelling, in de voorronde.

Op zondag 22 november is de voorronde van de NTTB Beker gespeeld. Van de 15 ingeschreven teams zijn het uiteindelijk VVV, Scyedam, Klimaatstars Groep en Vriendenschaar die zich plaatsen voor de Final Four. Op zondag 20 december gaan zij in 's Hertogenbosch uitmaken wie de opvolger van De
Salamanders wordt.

Groep A
VVV wint als ontvangende vereniging groep A zeer overtuigend door drie keer met 4-1 te winnen van De Salamanders, Twenty one up en Alexandria'66. Laatstgenoemde Rotterdamse formatie wordt knap tweede, gevolgd door Twenty one up en De Salamanders.

Groep B
In deze groep, gespeeld in Schiedam, is het ook het thuis spelende team dat zich kwalificeert. Met duidelijke cijfers wordt afgerekend met HTC en Almeerspin, waarbij HTC in duel met Almeerspin de tweede plaats opeist.

Groep C
Trias komt er in groep C niet aan te pas. Ondanks het voordeel van in eigen huis te mogen spelen, slaagt de formatie er niet in potten te breken. Klimaatgroep Stars uit Middelstum gaat er, ondanks een verliespartij tegen SKF, met de winst vandoor en mag zich voor de finale melden in 's
Hertogenbosch. SKF legt beslag op de tweede plaats, nog voor TT Nijmegen.

Groep D
Vriendenschaar laat er in de laatste groep geen twijfel over wie de sterkste is. Met 5-0 en 4-1 worden de twee wedstrijden tegen Avanti en het thuis spelende ATTC gewonnen. Avanti wordt uiteindelijk tweede.

Bekijk HIER de volledige uitslagen.

Dames
Bij de dames zijn er 4 inschrijvingen en daardoor kan er, in tegenstelling tot vorig jaar, een volledige Final Four worden gespeeld. Taverzo zal het als titelverdediger moeten opnemen tegen Scyedam, Scylla (2e damesteam) en Docos.

NTTB/RS