Informatieve avond over stappen in Reusel


"Op stap met een vals ID verstrekkende gevolgen? Dat wist ik niet." Dat is meest gehoorde opmerking tijdens "Stappen in Reusel" op 17 november in de Caramba in Reusel.

De bijeenkomst voor ouders en jongeren stond in het teken van uitgaan in Reusel. Hoe zit het met alcohol drinken? Wat zijn de regels en de consequenties van overtreding van de regels? Wat is de rol van de ouders en hoe kun je als ouder het gesprek aangaan met je kind?

Uit de discussie en evaluatie achteraf bleek dat ouders en jongeren nu beter op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving en dat ouders nu voldoende handvatten hebben gekregen om afspraken te maken.

Met ongeveer 70 aanwezigen (waaronder 17 jongeren) kijken we terug op een geslaagde en goed bezochte avond. De organisatie lag in handen van het PiusX college, GGD Brabant-Zuidoost Novadic-Kentron, de politie, Centrum voor Jeugd en Gezin+, de Caramba en de gemeenten Bladel en Reusel-De
Mierden.

NIX is de afspraak

Zoekt u ook handvatten om afspraken met uw kind te maken? Kijk op www.nix18.nl voor tips en informatie. U kunt ook contact opnemen met een van de partners. Contactgegevens gemeente: Marit van Dooren via 0497-650 010 / m.vandooren@reuseldemierden.nl