Belasting.nl, Woningen.nl en Investeren.be in grote domeinnamenveiling

dinsdag 24 november 2015 10:56 Economie

Dit is een origineel bericht van Domeinmatch.nl

Op dinsdag 1 december start om 16:00 de grootste domeinnamenveiling ooit gehouden op het gebied van geldzaken en vastgoed. Nooit eerder stonden er zoveel premium geldzaken- en vastgoeddomeinnamen in een veiling. Maar liefst 250 waardevolle domeinnamen worden 7 dagen lang geveild op veilingsite Domeinmatch.nl.

Domeinnamen als Woningen.nl, Belasting.nl, Adres.nl, Oversluiten.nl, Makelaar.be, Creditcard.be, Vastgoedontwikkeling.nl, Pensioen.be, Investeren.be, Strategie.nl, Autolease.be en Investeerders.nl zullen tot en met 8 december worden geveild en worden verkocht aan de hoogste bieder, mits de minimale verkoopprijs is bereikt.

Een van de kostbaarste domeinnamen uit de veilinglijst is Woningen.nl, met een verkoopprijs van 50.000 euro. Deze domeinnaam is zeer interessant voor commerciele vastgoedontwikkelaars, makelaars en woningcorporaties.

Tijdens het samenstellen van de veilinglijst is rekening gehouden met een zo'n breed mogelijke doelgroep. In de veiling staan domeinnamen die te maken hebben met vastgoed, geld lenen, verzekeringen, pensioen, makelaardij, autolease, beleggen, accountancy, hypotheken en investeren.

De afgelopen jaren is er vanuit de financiele- en vastgoedwereld veel interesse getoond voor een aantal van de 250 domeinnamen uit de veilinglijst. Onder deze interesse zaten verschillende grote banken en verzekeraars uit binnen en buitenland. Bedrijven en particulieren hebben nu eenmalig de mogelijkheid om een of meerdere van deze domeinnamen alsnog te bemachtigen.

De veiling duurt 7 dagen en zal sluiten op dinsdag 8 december om 16:00.

De complete veilinglijst is te bekijken via:

https://www.domeinmatch.nl/zoeken/advanced?user=&asdisplay=on&render=results_theme_auction&domain=&themeauction%5B%5D=10&topdomain=nvt&dateadded=0&domainlength=&maxprice=&page=1&limit=100o=lowestPrice+desc&mybids=