“Veluwse zwerfhut” wint Glow Award van Jong RECRON

PERSBERICHT Driebergen, 24 november 2015

“Veluwse zwerfhut” wint Glow Award van Jong RECRON

Jong RECRON, de club van young professionals in de recreatiebranche, heeft tijdens de RECRON ALV van 24 november 2015 de Glow Award uitgereikt aan Herman-Pieter en Mirjam Prangsma van camping De Wije Werelt in Otterlo, die samen met Natuurmonumenten “De Veluwse Zwerfhut” hebben ontwikkeld.

Jong RECRON deelt jaarlijks de Glow Award uit aan een ondernemer(s) die Jong RECRON inspireert tot goed ondernemerschap. “Veel ondernemers zien natuurbehoud als een bedreiging. Wij denken dat deze Veluwse zwerfhut en de samenwerking met Natuurmonumenten een voorbeeld is voor ondernemers om constructief met natuurorganisaties samen te werken”, aldus Rozemarijn Dees (voorzitter Jong RECRON).

“We vinden het erg leuk dat we Jong RECRON hebben geïnspireerd met onze Veluwse zwerfhut en zijn erg blij met deze prijs”, aldus Herman Pieter Prangsma.

Jong RECRON is een club van ongeveer 80 young professionals in de recreatiebranche. Zij ontmoeten elkaar 3 keer per jaar en leggen dan bedrijfsbezoeken af, volgen workshops en praten samen over actuele thema's die spelen in de branche. Jong RECRON zorgt voor een frisse wind in de sector en bestaat al ruim 40 jaar.