Dit is de beste start van je weekend!


Leo’s Red Carpet 10e editie

Rotterdam, 20151124 -- Bigger, better, beautiful… Op Vrijdag 27 november 2015 wordt de rode loper uitgerold voor de bezoekers aan de 10e editie van Leo’s Red Carpet: hét populaire en exclusieve event voor mensen die de klasse van New York-clubbing en de Ibiza-parties in Rotterdam willen beleven. Voor positieve mensen die dit energieke event nu ook willen meemaken, zijn speciaal via Metro 200 Late Bird-kaarten beschikbaar gesteld.

Fotografen en cameracrews staan vrijdagavond klaar om gasten van dit bijzondere event  te registeren. Bigger, better, beautiful … is het thema van de inmiddels tiende Leo’s Red Carpet Editie - dat in de spectaculaire ambiance van Villa Thalia plaatsvindt.  Het VIP-feest – ooit begonnen als een vrijdagmiddagborrel voor succesvolle Rotterdammers - staat inmiddels genoteerd als high class event in de agenda’s van Bekende Nederlanders, internationale gasten, DJ’s, artiesten en de happening people uit Rotterdam en omstreken. ‘De 10eeditie belooft nog meer bijzonder te worden dan de vorige’, stelt initiatiefnemer Leo Houkamp, die meende dat op de beste bestemming van Europa ook plek was voor een exclusief thematisch feest. ‘We doen niet onder voor New York of Ibiza,’ zegt Leo die net terug is uit New York om inspiratie op te doen en geniet van het succes van zijn droom.

‘quality night out’

 ‘Hoe mooi wil je een weekend starten?’. ‘Dit is een event waar succesvolle mensen op een vrijdagavond bij elkaar komen om in stijl het weekend in te luiden. Het begon allemaal met een onschuldige vrijdagborrel, onderhand is deze ‘borrel’ uitgegroeid tot hét high-class event van Rotterdam. We zijn trots op wat we tot nu toe bereikt hebben. De 10eeditie pakken we dan ook groots aan. Want crème de la crème entertainment in een unieke sfeer is waar wij telkens weer voor staan”, aldus Leo Houkamp. ‘We zorgen voor een avond waar elke gast naar vooruitkijkt en nog vaak op terug zal kijken.’ Leo’s Red Carpet Editie is dan ook een ‘quality night out’: media, mooie auto’s, top entertainment, show, beautiful people en champagne op een unieke locatie.

Funkerman & friends

Voor deze 10eeditie heeft het team van Leo’s Red Carpet als muzikale headliner de top-DJ/producer Funkerman weten te strikken. Wereldwijd heeft Funkerman gescoord met clubhits als “Rule the Night” en “The One”. Met Fedde le Grand is hij oprichter van het platenlabel Flamingo Records. Funkerman is ook te horen op het debuutalbum van Hardwell: United we Are. Hij zal ondersteund worden door talenten als Lucas & Steve, Le Mar, Richard Penning en Vinny James. Met deze line-up is de energieke sfeer in Villa Thalia gegarandeerd. ‘We pakken uit op deze editie.’

Bekende Nederlanders als gast

‘We verwachten weer veel bekende namen als Beertje Beers, Inge de Bruin, Jeroen Post, Laura Ponticorvo, Sam de Wit, Everon Jackson Hooi, Wibi Soerjadi, John de Wolf en Mr. Probz zijn fan van Leo’s en vind je regelmatig bij edities om te genieten van de geweldige muziek, ambiance en mooie mensen.

Last minute tickets

Leo’s Red Carpet is een begrip geworden. Tot nu toe is elke editie uitverkocht. Ongetwijfeld gaat dat met de Leo’s Red Carpet editie op 27 november in Villa Thalia ook gebeuren, want de verkoop van het exclusief aantal kaarten voor nieuwe bezoekers gaan hard. Voor meer info en de laatste 200 kaarten www.leoborrel.nl