3FM Serious Request Heerlen


Serious Request

3FM Serious Request komt voor het eerst naar Limburg en daar zijn we trots op! Van 18 t/m 24 december sluiten Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering zich zes dagen lang op in een glazen studio op het Pancratiusplein in Heerlen.

Voor de editie 2015 vraagt 3FM Serious Request aandacht voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren in oorlogsgebieden.

Voor 50 miljoen kinderen en jongeren in conflictgebieden staat de ontwikkeling stil. Zij kunnen niet naar school omdat ze geen schoolspullen hebben, omdat ze getraumatiseerd zijn, omdat ze moeten werken om te kunnen eten of omdat ze geen spullen hebben om een beroep te leren. Terwijl deze next
generation de toekomst van het land is. Serious Request 2015 roept op om deze kinderen en jongeren te helpen en daarmee deze generatie en dus de samenleving in die gebieden een toekomst te geven. Keep Them Going!

In de week van het Glazen Huis, worden in de binnenstad tal van activiteiten georganiseerd om je kennis te laten maken met de stad en natuurlijk om geld in te zamelen voor het goede doel. Het programma wordt begin december bekend gemaakt.

Wil je laten zien dat je Serious Request ondersteunt of een warm hart toedraagt? Enkele posters zijn af te halen bij het KCC van gemeente Vaals.

Wil je afreizen naar Heerlen? Kijk voor meer info op de website van de gemeente Heerlen.

Wil je zelf in actie komen? Op www.3fm.nl/kominactie vind je alle informatie.

Serious Request