Eerste editie Taverzo Open


Op 3 december betrekt Taverzo in Zoetermeer haar nieuwe clubgebouw aan het Willem-Alexanderplantsoen. Het clubgebouw maakt onderdeel uit van een multifunctioneel sportcentrum met een sportzaal, enkele kantoren, een garage van het Rode Kruis en de tafeltenniszaal en verblijfsruimte van Taverzo.

De nieuwe accommodatie van Taverzo biedt volop nieuwe mogelijkheden voor de club en tafeltennissers in Nederland. Om dit te onderstrepen organiseert Taverzo op 14, 16 en 17 januari 2016 voor de eerste keer de TAVERZO Open. Een toernooi dat voor jeugd en senioren open staat voor alle NTTB leden
in het land. Op zondag 17 januari is er bovendien een toernooi voor (inter)nationale topspelers en speelsters.

Table Stars the Battle
Woensdag 14 januari is de aftrap van het evenement met Table Stars the Battle voor basisscholen uit Zoetermeer. Tijdens dit toernooi kunnen scholen zich als team plaatsen voor de landelijke finale van The Battle op 20 maart in Zwolle.

Twee dagen volop tafeltennis
Zaterdag 16 januari staat volledig in het teken van de jeugd en op zondag 17 januari komen de senioren in actie. Beide dagen wordt er gespeeld in alle beschikbare zalen van het multifunctionele sportcentrum.

Inschrijven
Deelname staat open voor alle jeugd- en seniorenleden uit heel Nederland. Inschrijven kan tot 20 december 2015 via toernooi@taverzo.nl, de inschrijving sluit als het maximaal aantal van 150 jeugdspelers en 100 seniorenspelers is bereikt. Meer informatie over het toernooi en een voorlopige
lijst met deelnemers, is terug te vinden op www.taverzo.nl/Taverzo-Open/.

NTTB/RS/WO