NHTV organiseert cursus risicopreventie

NHTV organiseert cursus risicopreventie

NHTV organiseert op vrijdag 27 november een cursus risicopreventie en crisis- en herstelbeheer voor Nederlandse en internationale professionals die werkzaam zijn in de luchtvaart, toeristische bestemmingen, hospitality en organisatie van evenementen.

De cursus wordt gegeven door Bert van Walbeek,directeur van TWE The Winning Edge in Bangkok (Thailand). Bert "Bow-Thai* van Walbeek is 40 jaar hotelier geweest, 30 jaar marketeer in toerisme, 20 jaar motivator en "Master of Disaster*, en 15 jaar docent. Na afronding van de Hotelschool in Den Haag, volbracht hij het eerste deel van zijn carri*re in Europa, waar hij werkte in operationele en later in sales en marketing functies in Hilton, Inter-Continental, Canadian Pacific en Sheraton Hotels in Europa

Leiders in de toeristische industrie moeten meer dan ooit voorbereid zijn op de impact van crises en leren het onverwachte te verwachten, zodat ze de uitdagingen van zowel natuurlijke rampen als door de mens veroorzaakte rampen kunnen voorzien en voorkomen. Het doel van het programma is leiders in de toeristische industrie*n te laten zien welke managementtechnieken en uitvoeringssystemen er zijn om op een proactieve manier te kunnen inschatten wat de mogelijke risico*s voor hun bestemming en hun bedrijf zijn, en vervolgens bedenken hoe deze mogelijke risico*s af te wenden of aan te pakken.

Praktisch

Datum: Vrijdag 27 november 2015

Locatie: NHTV Breda, exacte locatie wordt nog bekend gemaakt

Tijd: van 9.00 to 16.30, gevolgd door een diner

Doelgroep: Nederlandse professionals in toerisme

Taal: Hoofdzakelijk Engels, het Nederlandse cursusmateriaal wordt afgestemd op de internationale doelgroep

Bijdrage: EUR 450 twee deelnemers van hetzelfde bedrijf EUR 800

Certificaat: NHTV Certificate