Weekendafsluiting N276 Hasseltsebaan - Dr. Nolenslaan te Sittard-Geleen

In het weekend van 27, 28 en 29 november 2015 is de kruising N276 Hasseltebaan - Dr. Nolenslaan afgesloten voor alle verkeer. In dit weekend worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de aanleg van de ongelijkvloerse kruising N276 Hasseltsebaan - Dr. Nolenslaan. Om deze werkzaamheden op een veilige manier te kunnen uitvoeren is een volledige afsluiting van de N276 en Dr. Nolenslaan onvermijdelijk.

De kruising is afgesloten op de volgende tijdstippen:

o Vrijdag 27 november vanaf 20:00 uur tot zaterdag 28 november 10:00 uur

o Zaterdag 28 november vanaf 18:00 uur tot maandag 30 november 6:00 uur

De werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Dat betekent dat bij slecht weer een en ander kan worden verplaatst naar een later moment.

Voor de bouw van de verdiepte ligging van de N276 en het viaduct Hasseltsebaan - Dr. Nolenslaan (dit vormt samen de ongelijkvloerse kruising) wordt een bouwput gecreerd. Het verkeer op de N276 Hasseltsebaan wordt tijdens deze bouw buiten de bouwput omgeleid via een zogenaamde bypass. Het verkeer van/naar de Dr. Nolenslaan wordt omgeleid via de verbrede oude Rijksweg Noord. Tijdens de weekendafsluiting worden de aansluitingen gemaakt van de bypass en de oude Rijksweg Noord op de N276 Hasseltsebaan en Dr. Nolenslaan. Daarmee wordt de tijdelijke verkeerssituatie gerealiseerd waar het gemotoriseerd verkeer gedurende de bouw van de ongelijkvloerse kruising, zo'n 9 tot 10 maanden, gebruik van maakt.

Tijdens deze weekendafsluiting wordt het gemotoriseerd verkeer omgeleid. Voor het fietsverkeer verandert er niets, dit blijft omgeleid over het dubbelzijdig fietspad langs de oude Rijksweg Noord. Vanaf maandag 30 november 6:00 uur rijdt het verkeer over de bypass en oude Rijksweg Noord en start de bouw van de ongelijkvloerse kruising.

De tijdelijke verkeerssituatie met afbeeldingen van de omleidingen en overige informatie over het project Ongelijkvloerse Kruising N276 vindt u op www.limburg.nl/N276 en op https://www.facebook.com/N276Nolenslaan.

Weekendafsluiting Omleidingsroute Fase 3 autoverkeer

Weekendafsluiting Omleidingsroute Fase 3 fietsverkeer

Weekendafsluiting Omleidingsroute Fase 3 vrachtverkeer